GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

SVT-serien Eagles premiärvisades i Oskarshamn

På lördagskvällen har omtalade Eagles premiär på SVT Play. Det firades med mingel och premiärvisning på hemmaplan – i Oskarshamn.
MINGEL • Publicerad 7 mars 2019
1. De fyra huvudskådespelarna – Edvard Olsson, Adrian Öjvindsson, Sarah Gustafsson och Alva Bratt – var hett villebråd när Eagles hade pressdag och premiärkväll på Sagabiografen i Oskarshamn på torsdagskvällen. Omkring 200 inbjudna minglade i biostaden.
1. De fyra huvudskådespelarna – Edvard Olsson, Adrian Öjvindsson, Sarah Gustafsson och Alva Bratt – var hett villebråd när Eagles hade pressdag och premiärkväll på Sagabiografen i Oskarshamn på torsdagskvällen. Omkring 200 inbjudna minglade i biostaden.Foto: Roger Carlsson

Serien är som bekant inspelad i Oskarshamn och handlingen utspelar sig kring det fiktiva hockeylaget Oskarshamn Eagles.

På torsdagen var det förhandspremiär och pressdag på Sagabiografen i Oskarshamn. Två modererade seminarier hölls innan de inbjudna gästerna fick se de tre första avsnitten.

På plats fanns bland andra skaparen och producenten Stefan H. Lindén, regissören Amanda Adolfsson samt skådespelarna Alva Bratt, Adrian Öjvindsson, Edvard Olsson, Sarah Gustafsson och Robert Pukitis.

2. Statisansvarige Viktor Juholt i samspråk med huvudrollsinnehavarna Alva Bratt och Sarah Gustafsson.
2. Statisansvarige Viktor Juholt i samspråk med huvudrollsinnehavarna Alva Bratt och Sarah Gustafsson.Foto: Roger Carlsson
3. Bildningschef Lotta Lindgren och bildningsnämndens ordförande Anton Sejnehed minglade med gästerna.
3. Bildningschef Lotta Lindgren och bildningsnämndens ordförande Anton Sejnehed minglade med gästerna.Foto: Roger Carlsson
4. Ted Lindquist, marknadschef Oskarshamns kommun, Alexander Tobiasson, som filmat seriens drönarscener, samt Eagles skapare och producent Stefan H. Lindén.
4. Ted Lindquist, marknadschef Oskarshamns kommun, Alexander Tobiasson, som filmat seriens drönarscener, samt Eagles skapare och producent Stefan H. Lindén.Foto: Roger Carlsson
5. Huvudrollsinnehavaren Adrian Öjvindsson i samtal med Pontus Gustavsson som var lokal platschef under inspelningarna.
5. Huvudrollsinnehavaren Adrian Öjvindsson i samtal med Pontus Gustavsson som var lokal platschef under inspelningarna.Foto: Roger Carlsson

Christian GustafssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.