unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Skottlossning i Oskarshamn – en person anhållen

Vid 15-tiden på onsdagseftermiddagen larmades polis till Bryggaregatan i Oskarshamn, efter att en person enligt vittnesmål ska ha avlossat ett förmodat skjutvapen utomhus.
Arkivbild.
Arkivbild.
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Enligt uppgifter från polisen är en man i 35-årsåldern gripen för grovt vapenbrott. Ett skjutvapen har även beslagtagits. Ingen person ska vara skadad i samband med händelsen.

– Den misstänkte är ännu inte hörd och vi vet inget mer som vi kan gå ut med just nu. Vi har fått indikationer på att det finns flera vittnen och vi vill gärna få in tips, sa Sara Andersson, polisens presstalesperson, till Oskarshamns-Tidningen på onsdagskvällen.

Den misstänkte mannen anhölls sedan vid 22-tiden.

Polisen letar efter tips och iakttagelser i samband med händelsen. Har du uppgifter att lämna kan du ringa till polisen på 114 14.