Annons

Oskarshamn inte med i utredning mot polischef

I helgen fanns uppgifterna om Oskarshamn inte längre med i rapporteringen om polischefen som misstänks för flera sexbrott.
Oskarshamn • Publicerad 1 februari 2010

Kvällstidningen Expressen avslöjade i fredags att den före detta höge polischef som häktats misstänkt för flera sexbrott också är misstänkt för att ha begått brott i bland annat i Oskarshamn.

– VI hade ingen aning om det här. Vi blev lika överraskade som alla, sa polisens informationschef i länet, Ulf Karlsson då.

Det var kanske inte så konstigt. I helgen fanns uppgifterna om Oskarshamn inte längre med i rapporteringen. Däremot pekades Hässleholm ut tillsammans med Tibro och Orsa. En viss länsanknytning finns dock kvar i skriverierna. I helgen gick Aftonbladet ut och avslöjade att häktade före detta polischefen har en hästgård utanför Vimmerby.

Liselotte Lindén
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons