Kommunalrådsbesök på Sidensvansen

Det händer inte så ofta men på tisdagen genomförde kommunalrådet Peter Wretlund (S) ett officiellt studiebesök på en förskola.
Oskarshamn • Publicerad 12 juni 2013
Kommunalrådet Peter Wretlund besökte på tisdagen förskolan Sidensvansen där han bland andra träffade Erik Svensson, Kabrel Tshout, Matilda Svärdstål, Casper Brånstrand och Judit Ihse.
Kommunalrådet Peter Wretlund besökte på tisdagen förskolan Sidensvansen där han bland andra träffade Erik Svensson, Kabrel Tshout, Matilda Svärdstål, Casper Brånstrand och Judit Ihse.Foto: Roger Carlsson

Besöket genomfördes på Sidensvansen i Oskarshamn där Wretlund under några timmar på förmiddagen bekantade sig med personalen och barnen.

– Det är alltid trevligt att komma ut i både äldreomsorgen och barnomsorgen. Jag har själv barnbarn i den här åldern och det är roligt få träffa barn. Det är också bra tillfälle att diskutera aktuella frågor med personalen, sa Peter Wretlund, som under besöket fick vara med om en musikkonsert framförd av de lite äldre barnen.

Personalen passade också på att skicka med kommunalrådet en del önskemål. Ett genomgående tema var att kommunen ska göra något åt den tråkiga utemiljön.

– Vi har tagit upp det här flera gånger med de ansvariga och förhoppningsvis kan det hända något nu när Peter varit här, konstaterade personalen.

Johan Winsell
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.