Annons

Knut Knutson föreläser om Döderhultarn

Antikrundans populära expert Knut Knutson kommer till Oskarshamn i höst. Den 14 november föreläser han om Döderhultarn på Forum. I mån om tid har Knutson även lovat att värdera antikviteter.
Oskarshamn • Publicerad 2 november 2018 • Uppdaterad 5 november 2018
Knut Knutsson kommer till Forum för att prata om Döderhultarn.
Knut Knutsson kommer till Forum för att prata om Döderhultarn.Foto: Pontus Lundahl/TT

I år är det 150 år sedan konstnären och träskulptören Axel Döderhultarn Petersson föddes. Som ett led i 150-årsfirandet har kulturförvaltningen engagerat Knut Knutson som ska föreläsa om Döderhultarn och även tolka hans verk.

Från början var det tänkt att föreläsningen skulle ägt rum i Kulturhuset, men Knutsons popularitet gjorde att arrangemanget flyttade till konsertsalen på Forum.

Annons

Knut Knutson har gjort sig känd som en av tv-programmet Antikrundans mest karismatiska och engagerade experter. Under sitt besök i Oskarshamn ska han även värdera publikens medhavda föremål.

Johan WinsellSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons