”Jag kunde aldrig tänka mig att vi skulle få så mycket stöd”

I måndags var allt nattsvart. Men ju längre veckan har gått har känslorna blandats upp med glimtar av hopp och glädje för Linda Diab och hennes familj.
Oskarshamn • Publicerad 8 maj 2014
Foto: 

– Jag kunde aldrig tänka mig att vi skulle få så mycket stöd från människor här i Oskarshamn. Det känns fortfarande hemskt, men jag känner även glädje och stolthet över det som händer. Det är så många som har uttryckt sin medkänsla för oss och det värmer.

Under onsdagen spreds namninsamlingen via sociala medier, bland annat på Facebook där flera hundra människor snabbt visade sitt engagemang genom att skriva på uppropet.

– Att så många människor från hela landet har skrivit på, människor som vi inte känner men som ändå vill visa sitt stöd. Det gör att jag känner mig mycket starkare i dag, säger Linda Diab som är mamma till de fyra barn som nu hotas av utvisning till Libanon.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.