Inbrott satte stopp för fest

På lördagskvällen skulle motorcykelklubben Club Hjulius i Oskarshamn haft årsmötesfest i sin klubblokal. Men så blev det inte. Natten till lördagen hade tjuvar varit framme.
Oskarshamn • Publicerad 10 november 2003
Kenneth Holmberg och ordföranden i Club Hjulius, Micke Wernersson, fick i stället för årsmötesfest laga dörrar till klubbhuset på lördagen.
Foto: Olle Nilsson
Kenneth Holmberg och ordföranden i Club Hjulius, Micke Wernersson, fick i stället för årsmötesfest laga dörrar till klubbhuset på lördagen. Foto: Olle NilssonFoto: 

Inbrottet i klubblokalen upptäcktes på lördagsförmiddagen. Dörren till själva lokalen, och en dörr till ett förråd, hade brutits upp.

- Så sent som på fredagskvällen var jag här ute och satte in saker till festen, bland annat 70 burkar starköl.

- Men de är borta nu, liksom vår nya musikanläggning, som vi skulle ha använt i kväll. Däremot blev nog tjuvarna besvikna när de upptäckte att det bara var vatten i en whiskyflaska, som stod i lokalen mest som prydnad, berättade Kenneth Holmberg på lördagen.

I och med inbrottet och stölden av såväl öl som musikanläggning var det bara att ställa in den planerade årsfesten.

- Ja, det var ingen som kände för att festa efter det som hänt, säger ordföranden Micke Wernersson, som ändå genomförde årsmötet enligt planerna under eftermiddagen.

Magnus Ihse
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.