Harrys öppnar i Oskarshamn

Oskarshamn Artikeln publicerades

Pub- och restaurangkedjan Harrys etablerar sig i Oskarshamn. I början av maj öppnar det nya nöjesstället i delar av Hemköps gamla lokaler på Västra Torggatan.

Nyheten att Harrys kommer till Oskarshamn har de senaste dagarna börjat sprida sig på Facebook.
På torsdagen bekräftade också företagets etableringschef Peder Andersson att Harrys öppnar i Oskarshamn i början av maj.
– Det stämmer att vi kommer till Oskarshamn och det är vi väldigt glada för. Det blir Harrys nummer 46 i Sverige, säger Peder Andersson.
I Oskarshamn kommer Harrys att drivas som ett franchiseföretag och kedjan har i dagarna skrivit kontrakt med bröderna Aladin och Renat Fejzulovic.
– Vi har haft planer på det här länge, men det var först i helgen som allt blev klart, säger Renat Fejzulovic, bosatt i Oskarshamn sedan 2002.
– Både jag och min bror har jobbat på Scania och min bror har även jobbat en del på McDonald’s. Nu kommer vi att satsa på vårt nya ställe på heltid och för oss är det en dröm som gått i uppfyllelse, säger han.
Arbetet med att bygga om och inreda lokalerna, som har en yta på 650 kvadratmeter, inleds nästa vecka. Målet är att allt ska vara klart i början av maj.
Hur kommer ert koncept att se ut?
– Det blir en kombinerad pub och restaurang med ett stort dansgolv. Vi kommer även ha tv-skärmar och visa sportsändningar. Däremot blir det ingen bowlinghall som det är på några av Harrys andra restauranger. Våra lokaler är för små för det, säger han.