Förtidsröstningen i full gång i stadshuset

Klockan halv åtta på onsdagsmorgonen inleddes förtidsröstningen till EU-valet. Strax därefter avlades den första rösten i servicecenter i stadshuset.
Oskarshamn • Publicerad 7 maj 2014
Britt Hagström tog emot förtidsröster i servicecenter i stadshuset. Jerker Bohman var en av de första som kom för att rösta.
Britt Hagström tog emot förtidsröster i servicecenter i stadshuset. Jerker Bohman var en av de första som kom för att rösta.Foto: Roger Carlsson

– Det dröjde inte länge förrän den första väljaren var här, sedan har det dykt upp några till. Just nu är det elva som har röstat men dt lär säkert bli fler, sa Britt Hagström när OT besökte servicecenter strax efter klockan halv elva på onsdagen.

Jerker Bohman var en av dem som valde att rösta på förtidsröstningens första dag.

Han tillhör Moderaterna och vill uppmana alla att rösta.

– Oavsett vad man har för åsikt är det bra att gå och rösta. EU påverkar oss i mycket och det är viktigt att vi som svenskar deltar i valet, sa han.

Förtidsröstningen äger rum på flera platser i kommunen och det går att förtidsrösta fram till valdagen den 25 maj.

Johan Winsell
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.