GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dags för avsnitt tre av Vinterbad i Vånevik – med två gäster i studion

Varför i hela friden vinterbadar så många fler kvinnor än män i Sverige?
Vånevik • Publicerad 10 mars 2022 • Uppdaterad 11 mars 2022
Programledarna Angelica Vinskär och Åsa A Cederbom pratar vidare i nya avsnittet som heter Varför kallbadar fler kvinnor än män?
Programledarna Angelica Vinskär och Åsa A Cederbom pratar vidare i nya avsnittet som heter Varför kallbadar fler kvinnor än män?Foto: Roger Carlsson

Det stöter vi och blöter i avsnitt nummer tre av podcasten Vinterbad i Vånevik, där ni också får möta kallbadaren och kafébiträdet Per Edwardsson samt hjärtläkaren och vinterbadaren Joep Perk.

Tillsammans fortsätter vi vår resa in i vinterbadarnas värld och försöker resonera oss fram till varför fler kvinnor än män verkar dras till det kalla vattnets njutningar.

Hjärtläkaren och professorn Joep Perk, själv vinterbadare, gästar podden i detta avsnitt.
Hjärtläkaren och professorn Joep Perk, själv vinterbadare, gästar podden i detta avsnitt.Foto: Eva Bergquist Andersson

Experten Joep Perk reder också ut en del medicinska begrepp på sin sjungande holländska dialekt och berättar dessutom en massa spännande historier och fakta från sina många år inom läkarvetenskapen.

Missa inte detta!

Här kan du lyssna på podden:

Åsa A CederbomSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.