Cheapy drabbades av skyfall

De intensiva regnskurarna under fredagseftermiddagen drabbade bland annat Cheapy där räddningstjänsten tvingades pumpa bort vatten som trängde in i lokalerna.
Oskarshamn • Publicerad 23 juli 2012
Räddningstjänsten tvingades pumpa bort regnvattnet som inte avloppsnätet hann transportera bort.
Räddningstjänsten tvingades pumpa bort regnvattnet som inte avloppsnätet hann transportera bort.Foto: Mikael Algotsson

Under fredagseftermiddagen spärrades entrén till Cheapy bygghandel av en mindre insjö och vatten trängde in i själva butiken.

– Vi funderade på om vi skulle stänga men genom att vi lade ut lastpallar kunde folk fortfarande ta sig in och ut, säger Roger Wennberg som jobbar på Cheapy i Oskarshamn.

Under lördagen fortsatte arbetet med att ställa i ordning i varuhuset efter de intensiva skurarna under fredagseftermiddagen.

– Det verkar inte som det har blivit några allvarligare skador men vi håller som bäst på att kolla det och att städa upp härinne, säger Roger Wennberg.

Ola Antonsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.