GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ölandsbron 50 år – se läsarnas hyllningar till jubilaren i Kalmarsund

Ölandsbron brukar vara ett populärt motiv bland våra läsare – därför fokuserar vi extra mycket på den blivande jubilaren.
Kalmar/Öland • Publicerad 24 september 2022 • Uppdaterad 17 oktober 2022
Ölandsbron är både en känd och populär silhuett där den reser sig i Kalmarsund – och är en av de mest populära motiven att fotografera. Här frossar vi i läsarnas egna bilder på och kring den 50-årsfirande bron.
Ölandsbron är både en känd och populär silhuett där den reser sig i Kalmarsund – och är en av de mest populära motiven att fotografera. Här frossar vi i läsarnas egna bilder på och kring den 50-årsfirande bron.

Fredagen den 30 september 2022 var det 50 år sedan Sveriges längsta bro Ölandsbron invigdes. Självklart ville vi på Barometern-OT också passa på att hylla 50-åringen tillsammans med er. Vi vet att Ölandsbron är ett våra mest populära motiv i länet att fotografera och därför ville vi ge läsarna chansen att visa upp sina bästa bilder.

Här presenterade vi vinnaren när tävlingen avslutades:

Här kan du se alla inskickade bilder:

Mer om Ölandsbron:

Carin JanefridSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.