Många besökare på säsongens första julmässa

Det kom många besökare till Skäftekärrs julmässa på norra Öland i helgen, som var den första i länet för säsongen, och tillströmningen pekade mot totalt 3500 vilket är det vanliga.
Öland • Publicerad 6 november 2010
Tomtemor i gestaltning av Sonia Johansson var frikostig med presenter till de besökande barnen under Skäftekärrs 24:e julmässa.
Tomtemor i gestaltning av Sonia Johansson var frikostig med presenter till de besökande barnen under Skäftekärrs 24:e julmässa.Foto: Jörgen Danielsson
Tomtar på Skäftekärrs 24:e julmässa under allahelgonahelgen, närmare bestämt åretsrunttomtar. Ingrid robertsson, Borgholm, tillverkar både jul- och åretrunttomtar.
Tomtar på Skäftekärrs 24:e julmässa under allahelgonahelgen, närmare bestämt åretsrunttomtar. Ingrid robertsson, Borgholm, tillverkar både jul- och åretrunttomtar.Foto: Jörgen Danielsson

– Vi är jättenöjda, sade Esa Ateva, som är ordförande i Skäftekärs ekonomiska Förening och som höll i trådarna, på lördagseftermiddagen, och då återstod halva arrangemanget. Det fyllde på med nya besökare hela tiden.

Läs mer i måndagens tidning.

Jörgen Danielsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.