Man svårt skadad - föll sju meter

En man skadades mycket allvarligt när han föll sju meter från taket på Berns Modehus. Muraren blev liggande ett tag utan att någon upptäckte honom.
Öland • Publicerad 25 januari 2003

Den tragiska olyckan inträffade strax före klockan fyrapå eftermiddagen när han höll på att reparera en skorsten på taket till Berns Modehus. Han ramlade rakt ned från taket och landade på den stenbelagda innergården där han blev liggande ett bra tag innan han upptäcktes.

Förd till sjukhus

Muraren, en egen företagare, fördes till Länssjukhuset i Kalmar och vårdas på intensiven med allvarliga skador. Halkan kan ha varit orsaken, enligt vakthavande befäl vid polisen i Kalmar. Det var vid denna tidnings pressläggning okänt om mannen hade skyddsanordning som säkerhetslina på sig. Polisen hade inte kunnat prata med mannen inte heller undersökt platsen för olyckan.

Lotte Lundgren
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.