Mörbylånga sänder informationsmöte på sociala medier

Mörbylånga Artikeln publicerades

Mörbylånga kommun kommer att ha en frågestund på distans via sin Facebooksida om corona-virusets effekter. Deltar gör bland annat kommunchef, skolchef, näringslivschef och socialchef.

Frågorna är många från allmänheten och på torsdag eftermiddag sänder Mörbylånga kommun en frågestund på sin Facebooksida, det sociala medium där kommunen har flest följare, enligt kommunikationschef Kim Ahlqvist.

– Normalt hade vi bjudit in till ett dialogmöte i någon av våra egna lokaler, men med de restriktioner som råder så får vi hitta andra vägar för att kommunicera med allmänheten, säger kommundirektör Ann Willsund i en kommentar.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.