Annons

JUST NU: Larm om brand i villa

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Mörbylånga • Publicerad 6 mars 2022

Vid 06.45-tiden på söndagsmorgonen inkom ett larm om en brand i en villa.

Enligt uppgifter från polis ska det komma ut rök från taket på en villa på Sleipnergatan i Skogsby. Inga personer ska enligt initiala uppgifter till polisen vara kvar i villan.

Annons

Enligt information från räddningstjänsten ska det ha varit en glödbrand i konstruktionen runt skorstenen, men läget ska vara under kontroll.

Polisen hade vid 8.30-tiden lämnat platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Runt samma tid inkom även ett larm om en brinnande personbil på Smålejons väg i Kalmar. Bilen var parkerad och räddningstjänst och polis ryckte ut.

Vid 7.30-tiden ska branden ha varit släckt. Enligt information från räddningstjänsten ska det ha varit en fullt utvecklad brand, men spred den sig inte till andra bilar trots att det fanns risk för det.

Janet de KriekSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons