Frontalkrock vid infart till Borgholm

Två bilar frontalkrockade vid södra infarten till Borgholm på fredagseftermiddagen.
Öland • Publicerad 2 maj 2014
Räddningstjänsten tar bort främre delen på den krockade bilen för att kunna flytta den från platsen.
Räddningstjänsten tar bort främre delen på den krockade bilen för att kunna flytta den från platsen.Foto: Kaisa Andersson
En trafikolycka inträffade vid södra infarten till Borgholm under fredagseftermiddagen.
En trafikolycka inträffade vid södra infarten till Borgholm under fredagseftermiddagen.Foto: Kaisa Andersson
Räddningstjänsten la ut saneringssand på kylarvätska som läckt ur den krockade bilen.
Räddningstjänsten la ut saneringssand på kylarvätska som läckt ur den krockade bilen.Foto: Kaisa Andersson

Strax efter klockan 14 på fredagen krockade två bilar i korsningen mellan väg 136 och Storgatan. Båda bilarna fick skador på fronten.

Fyra personer satt kvar i bilarna när räddningstjänsten kom till platsen, men var inte fastklämda. Två personer fördes till vårdcentralen i Borgholm med lindriga skador, uppger Rutger Thuresson vid Räddningstjänsten på Öland.

Räddningstjänsten fanns på plats och dirigerade trafiken och flyttade bilarna från korsningen. Vid kollisionen läckte kylarvätska ut ur en av bilarna på gatan som man la ut saneringssand över.

Vid krocken fungerade inte trafikljusen i korsningen utan blinkade gult, något de gjort i flera omgångar den senaste månaden.

Kaisa Andersson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.