GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ukraina: Linde tror inte på lösning "i närtid"

Världen • Publicerad 3 december 2021
Utrikesminister Ann Linde (S) vid en presskonferens under OSSE-mötet på torsdagen.
Utrikesminister Ann Linde (S) vid en presskonferens under OSSE-mötet på torsdagen.Foto: Erik Simander/TT

Sveriges utrikesminister Ann Linde (S) tror inte att den upptrappade Ukrainakonflikten kommer att lösas "i närtid", säger hon till TT under det pågående mötet med Organisationen för fred och säkerhet (OSSE) utanför Stockholm.

– Det är parterna alldeles för långt borta ifrån. Och parterna i det här fallet är Ryssland och Ukraina, där OSSE då är medlare enligt Minskavtalet, säger hon.

– Den oro som har uttrycks bland annat från USA är ju att det finns många trupper och militär aktivitet längs gränsen, och det är väldigt viktigt att klargöra att om det sker ytterligare aggressioner, utöver vad som redan har skett de senaste sju åren, så kommer det att bli ett högt pris att betala.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.