GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två gripna efter dödlig brand i New Delhi

Indien • Publicerad 14 maj 2022
27 personer omkom vid branden i västra New Delhi.
27 personer omkom vid branden i västra New Delhi.Foto: Manish Swarup/AP/TT

Polisen har gripit två personer efter fredagens dödliga brand i ett fyravåningshus i Indiens huvudstad New Delhi. De gripna äger enligt polisen ett företag som tillverkar övervakningskameror och som har sitt kontor där branden startade.

Chefen för räddningstjänsten, Atul Garg, säger dessutom att byggnaden saknade tillstånd från räddningstjänsten och säkerhetsutrustning, så som brandsläckare.

Enligt Garg ska branden ha startat på första våningen. Den spred sig sedan snabbt till andra delar av byggnaden där brandfarligt plastmaterial, som används för att tillverka bland annat övervakningskameror, och en stor mängd kartong förvarades.

27 personer omkom och 12 personer vårdas på sjukhus efter branden, vars orsak är under utredning.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.