Annons

Tonårsflicka misstänkt för våldtäkt mot barn

Brott • Publicerad 3 juli 2020
En flicka och två män är misstänkta för våldtäkt mot barn och har blivit häktade. Arkivbild.
En flicka och två män är misstänkta för våldtäkt mot barn och har blivit häktade. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En 16-årig flicka i Blekinge misstänkt för våldtäkt mot barn har häktats, rapporterar BLT. Flickan ska även vara misstänkt för flera fall av medhjälp till våldtäkt mot barn, där vissa gäller grov våldtäkt.

De misstänkta brotten ska ha ägt rum mellan den 15 mars och 2 juni i år. Enligt tidningen ska åtminstone en av våldtäkterna ha skett på ett HVB-hem i Blekinge.

Annons

Två män har också häktats misstänka för brott i samma ärende, skriver Sydöstran. Den ene mannen ska ha häktats under fredagen och den andre ska sitta häktad sedan en tid tillbaka. Männen är misstänkta för två fall var av våldtäkt mot barn och ett för grov våldtäkt mot barn.

Enligt tidningen är flickan misstänkt för medhjälp i dessa fall. Det ska handla om ett och samma barn som är målsägande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons