Tomteverkstan!

Nyheter • Publicerad 5 oktober 2010
Foto: 

Det finns två riktiga tomtar i laget. Att förklara hur och på vilket sätt är lättare sagt än gjort. Som tur är hittade jag den här bilden så att jag inte behöver gå in närmare på dessa två herrar. Den säger liksom mer än tusen ord by itself. Kan bara berätta att den ene är blå som den klaraste himmel, medan den andra ofta blir misstagen för att vara son till en kebabsvarvare. Gissa vem som är vem?

Tyvärr råkade jag kasta upp den enes sprillans nya och svindyra hockeyklubba på läktaren idag, så jag tror inte vi är vänner längre. Synd. Vi hade kul ihop.

-------------

Borås away imorgon. Anton Persson är tillbaka. Det är skönt eftersom att det betyder garanterad vinst. Om vi ligger under är det bara att kasta in stjärnskottet från Hedesunda så hänger han två direkt. Det är i alla fall de förväntingarna vi har på honom. Hoppas han lever upp till dem.

Holminator tar linjebussen ner till Karlskrona för att frälsa Västervik i deras desperata jakt på poäng för att undvika negativt kval. Nu har serien just dragit igång, men det är ju absolut en möjlighet att de poäng VIK tar under den här veckan kan vara skillnaden mellan fiasko och succé. Och då tack vare Mr.Holm och hans lethal slagskott. Fick på nära håll bevittna honom idag då han siktade in sig mot första krysset och hängde ungefär 13 av 12 skott precis i den maskan. Crazy!

Viktor Gibbs Sjödin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.