Annons

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

Musik • Publicerad 7 november 2019
Johnny Marr föreslår brexit-partiets ledare Nigel Farage på gitarr vid en återförening av The Smiths. Arkivbild.
Johnny Marr föreslår brexit-partiets ledare Nigel Farage på gitarr vid en återförening av The Smiths. Arkivbild.Foto: Grant Pollard/Invision/AP

Fans av bandet The Smiths ska nog inte hoppas på någon återförening i första taget. Gitarristen Johnny Marr verkar i alla fall inte så sugen, att döma av hans senaste utspel på Twitter där han i så fall föreslår "Nigel Farage på gitarr", skriver NME.

Det var på ett fanforum tidigare i veckan som det började ryktas om en återförening av indie-veteranerna, med sångaren Morrissey i spetsen.

Annons

När ett fan frågade Marr direkt på Twitter kom svaret, som sätter Brexitpartiets ledare Nigel Farage i fokus, snabbt.

Johnny Marr markerade redan 2016 mot Morrisseys ställningstagande för brexit och har sagt att sångarens politiska åsikter är en av anledningarna till varför en återförening av The Smiths inte är särskilt trolig.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons