Annons

Swift skänker miljoner till tornadodrabbade

Musik • Publicerad 5 mars 2020
Taylor Swift skänker en miljon dollar till hjälpinsatsen för de drabbade i den senaste tidens tornador i delstaten Tennessee i USA. Arkivbild.
Taylor Swift skänker en miljon dollar till hjälpinsatsen för de drabbade i den senaste tidens tornador i delstaten Tennessee i USA. Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP/TT

Taylor Swift sträcker ut en hjälpande hand efter den senaste tidens tornador i delstaten Tennesse i USA, skriver flera amerikanska medier.

Popstjärnan, som är hemmahörande i Nashville, skänker en miljon dollar, motsvarande 9,5 miljoner kronor till räddningsinsatsen.

Annons

"Nashville är mitt hem och det faktum att så många människor i mellersta Tennesse har förlorat sina hem och mer därtill gör mig förkrossad", skriver stjärnan på Instagram.

Minst 25 personer har mist livet och hela kvarter har slagits i spillror i de kraftiga virvelvindarna som har drabbat delstaten.

Enligt tidningen Forbes var Taylor Swift förra året den högst betalda kvinnan i musikbranschen, med en inkomst på 185 miljoner dollar under 2018.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons