Annons

Stal och returnerade kollegas present

Brott • Publicerad 22 juni 2021
En kvinna stal en avtackningspresent från en kollega, lämnade tillbaka den och behöll pengarna enligt åtalet. Arkivbild.
En kvinna stal en avtackningspresent från en kollega, lämnade tillbaka den och behöll pengarna enligt åtalet. Arkivbild.Foto: Vegard Wivestad Grøtt/NTB/TT

En kvinna i Skåne åtalas för att ha stulit en vas som en kollega skulle få i avtackningspresent, lämnat tillbaka den och behållit pengarna, rapporterar Kvällsposten.

Den inslagna vasen hade blivit stående på arbetsplatsen till följd av pandemin och efter vintern upptäcktes det att den var försvunnen. Personen som hade köpt vasen kunde med butikens hjälp få reda på att den returnerats och att pengarna förts över till ett konto som tillhörde en tidigare kollega som hunnit gå i pension.

Den kvinnliga kollegan åtalas för stöld och erkänner tilltaget, men säger sig också ångra det, skriver KvP.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons