Annons

SNL tar sig an primärval och coronasmitta

Humor • Publicerad 1 mars 2020
Saturday Night Live och dess Kate McKinnon har har tolkat den demokratiske presidentkandidaten Elizabeth Warren. Förra året utsågs McKinnon till Comedy Star of the Year award (bilden).
Saturday Night Live och dess Kate McKinnon har har tolkat den demokratiske presidentkandidaten Elizabeth Warren. Förra året utsågs McKinnon till Comedy Star of the Year award (bilden).Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Nu har coronaviruset även smittat humorprogrammet Saturday Night Live (SNL) i USA, som är tillbaka efter ett uppehåll.

I programmet spelade Beck Bennet USA:s vicepresident Mike Pence, som tidigare i veckan utsågs av president Donald Trump som ansvarig för att bekämpa viruset. Den djupt religiöse Pence och hans tilltro till vetenskap har dock ifrågasatts.

Annons

– President Trump har gjort mig till chef över kampen mot coronaviruset, även om jag inte tror på vetenskap. Jag måste erkänna att den här sjukdomen har utmanat min tro, sade Bennet i programmet.

Presskonferensen avbröts dock av den demokratiske presidentkandidaten Mike Bloomberg, spelad av Fred Armisen, som trängde sig fram till podiet. På frågan hur han kom förbi säkerhetskontrollerna, svarade han:

– Jag hostade bara lite, så fick jag fri lejd.

Därefter dök Elizabeth Warren (Kate McKinnon) upp och petade Mike Bloomberg på näsan och förklarade att hon ska göra Bloombergs liv till ett helvete.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons