GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Små uppgångar på Wall Street

Börs • Publicerad 6 juli 2022
Uppåt på New York-börsen. Arkivbild.
Uppåt på New York-börsen. Arkivbild.Foto: Richard Drew/AP-TT

De ledande indexen på New York-börsen vände uppåt mot slutet av onsdagens handel, då den amerikanska Federal Reserve offentliggjorde protokollet från bankens senaste möte, som hölls i juni.

Av protokollet framgår bland annat att bankens ledamöter då fastslog att höjd styrränta är nödvändig för att motverka vad de betecknar som en oroande trend: att konsumenterna börjar räkna med att att inflationen ska öka.

Det breda S&P 500-indexet och tekniktunga Nasdaqs kompositindex steg båda 0,4 procent, medan Dow Jones industriindex ökade 0,2 procent.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.