Annons

Se Kalmar FF billigare som prenumerant

Nu kan du som prenumererar på Barometern-Oskarshamns-Tidningen köpa biljetter till matchen mellan Kalmar FF och Varberg för bara 50 kronor.
Kalmar • Publicerad 15 oktober 2021
Så här såg det ut efter segermatchen mot Sirius när Kalmar FF:s Erik Israelsson uppmanade KFF-supportrarna att drömma om Europaspel. Onsdagen den 27 oktober är det dags för en ny hemmamatch mot Varbergs BoIS FC.
Så här såg det ut efter segermatchen mot Sirius när Kalmar FF:s Erik Israelsson uppmanade KFF-supportrarna att drömma om Europaspel. Onsdagen den 27 oktober är det dags för en ny hemmamatch mot Varbergs BoIS FC.Foto: SUVAD MRKONJIC

I samband med matchen som spelas på Guldfågeln Arena onsdagen den 27 oktober klockan 19 kan du dessutom vara med och hylla förre Kalmar FF-kaptenen Viktor Elm som äntligen kan avtackas inför publik.

Är du inte prenumerant än?

Nedan hittar du ett förmånligt erbjudande där du kan testa på vårt abonnemang Digital Plus i tre månader för 49 kronor.

Gillar du att läsa om Kalmar FF?

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons