Rolandz avslutar Kalmar stadsfest

Han spelar inte teater i Krusenstiernska, men Robert Gustafsson står ändå på scenen i Kalmar i sommar. Rolandz avslutar stadsfesten.
Nyheter • Publicerad 13 april 2011
Rolandz med Robert Gustafsson i spetsen avlsutar Kalmar Stadsfest den 13 augusti.
Rolandz med Robert Gustafsson i spetsen avlsutar Kalmar Stadsfest den 13 augusti.Foto: 

Programmet till Kalmar stadsfest börjar ta form. Nu står det klart att det blir Robert Gustafsson med sitt dansband Rolandz som ska avsluta hela kalaset på Stortorgets scen på lördagskvällen.

Robert Gustafsson som har hus på Varvsholmen i Kalmar medverkar inte i årets sommarteater i Krusenstiernska gården, men kommer alltså ändå att kunna ses på scen i Kalmar i sommar.

Kalmar Stadsfest arrangeras mellan den 11 och 13 augusti i år. Länsfinalen i Svensktoppen nästa kommer att äga rum på stadsfestens finalkväll.

I fjol besökte omkring 80 000 personer Kalmar Stadsfest när bland annat Sven-Ingvars, Anna Bergendahl, Wizex och Royal Republic uppträdde.

Lotta Nyberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.