Annons

Robert Dahlgren gör inhopp i WTCR

Racing • Publicerad 7 november 2019
Regerande mästaren i TCR Scandinavia Robert Dahlgren gör ett inhopp WTCR i Macao. Arkivbild.
Regerande mästaren i TCR Scandinavia Robert Dahlgren gör ett inhopp WTCR i Macao. Arkivbild.Foto: Jonas Dagson /TT

Regerande mästaren i TCR Scandinavia Robert Dahlgren gör ett inhopp i det internationella standardvagnsmästerskapet WTCR i Macao. Han rattar den bil som körts av Daniel Haglöf under säsongen.

– Jag har kört i Macao tidigare och älskar den banan. Macao är i mina ögon en av världens coolaste banor, säger Dahlgren till TT.

Annons

Både Dahlgren och Haglöf kör för PWR-stallet. Och efter framgången i TCR Scandinavia får Dahlgren nu chansen till ett inhopp.

– Vi har haft ett stort utbyte mellan TCR-teamet och WTCR-teamet under hela året. Jag kommer att vara väl bekant med bilen när jag kommer dit, säger Dahlgren.

I Macao ställs han bland annat mot två andra svenska förare, Thed Björk och Johan Kristoffersson. Tre lopp körs i Macao 16 och 17 november.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons