Annons

Prins Harry släpper låt med Jon Bon Jovi

Musik • Publicerad 27 mars 2020
Prins Harry och Jon Bon Jovi har spelat in en låt tillsammans. Bilden är från när de möttes i anrika Abbey Road studios i London i februari.
Prins Harry och Jon Bon Jovi har spelat in en låt tillsammans. Bilden är från när de möttes i anrika Abbey Road studios i London i februari.Foto: Hannah McKay/AP/TT

Jon Bon Jovi och prins Harry träffades förra månaden tillsammans med en militärkör i anrika Abbey Road studios i London för att göra en nyinsplening av rocksångarens låt "Unbroken".

Nu släpps singeln och dess intäkter kommer att gå till organisationen som arrangerar Invictus games, prinsens idrottstävling för militära veteraner som har blivit handikappade under tjänstgöring.

Ursprungsplanen var att låten skulle spelas under Invictus games i nederländska Haag i maj i år, men förra veckan kom beskedet att spelen skjuts upp på grund av coronavirusets spridning. I stället ska tävlingarna arrangeras i maj eller juni nästa år.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons