Annons

På spåret live och Kjellvander på Stensökrogen

På spåret live, Christian Kjellvander sjunger Neil Young och en akustisk Per Persson.
Det är några av nyheterna på Stensökrogen.
Nyheter • Publicerad 11 september 2014
Fredrik Lindström och Kristian Luuk leder SVT-succén På spåret. I höst får Kalmar sin egen På spåret-frågesport på Stensökrogen.
Fredrik Lindström och Kristian Luuk leder SVT-succén På spåret. I höst får Kalmar sin egen På spåret-frågesport på Stensökrogen.Foto: 

Stensökrogen gör en lokal live-version av På spåret i höst. Läraren Sebastian Hultman kommer att agera lekledare och man tävlar i lag med två till fyra personer i varje. Två På spåret-kvällar är planerade 20/9 och 13/12.

I början på december blir det två Neil Young-kvällar med Christian Kjellvander. Kjellvander med band kommer att framföra två klassiska Young-plattor i sin helhet; After the goldrush (4/12) och Tonight's the night (5/12). Lokale Neil Young-tolkaren Carl-Otto Johansson kommer att medverka och berätta om de aktuella skivorna.

Klart är också att Per Persson (Perssons Pack) gör en egen akustisk spelning den 8 november, Nirvana hyllas (15/11), det blir en berättarkväll om VM-sommaren 94 (21/11) och att Åsa Linderborg kommer tillbaka för en berättarkväll (27/11).

Lotta Nyberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons