Annons

En anhållen efter våldsdåd i Skellefteå

Brott • Publicerad 12 februari 2020
Två personer fördes till sjukhus efter att polisen kallats till ett grovt våldsbrott i ett samhälle utanför Skellefteå. Arkivbild.
Två personer fördes till sjukhus efter att polisen kallats till ett grovt våldsbrott i ett samhälle utanför Skellefteå. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två personer skadades på tisdagskvällen i ett grovt våldsbrott i ett samhälle utanför Skellefteå. Larmet kom vid klockan 22 och på plats fann polisen två svårt skadade personer som fördes till sjukhus med ambulans.

De båda greps och det fanns inledningsvis misstankar om att de angripit varandra. Senare på dagen anhölls den ena mannen.

Annons

– Det är en person som är anhållen på sannolika skäl misstänkt för försök till mord, säger åklagaren Andreas Nyberg till P4 Västerbotten.

Enligt de uppgifter Nyberg har fått är en man betydligt allvarligare skadad än den andra.

– Det är delvis utifrån den informationen som jag beslutat att den ena personen ska anhållas och den andra har jag hävt gripandet på.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons