GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mobiler stulna – personal misstänkt

Brott • Publicerad onsdag 16:56
Personal vid ett utlämningsställe misstänks ha stulit en större mängd paket med mobiltelefoner som skickats via Postnord. Arkivbild.
Personal vid ett utlämningsställe misstänks ha stulit en större mängd paket med mobiltelefoner som skickats via Postnord. Arkivbild.
Foto: Jessica Gow/TT

Tre män är misstänkta för att ha stulit en större mängd mobiltelefoner som skickats via Postnord. Paketen ska ha stulits från det utlämningsställe som männen arbetar på, rapporterar P4 Blekinge.

Avslöjandet gjordes vid en tillsyn som Postnords säkerhetsavdelning genomförde, skriver Blekinge Läns Tidning. De tre männen är misstänkta för grov stöld och grovt bedrägeri. Polisen håller nu på att spåra paket som männen misstänks ha stulit.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.