GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkta sexbrott mot barn vid ridskola

Brott • Publicerad 25 januari 2023
En man har häktats misstänkt för bland annat våldtäkt av barn, och vissa av gärningarna ska ha inträffat vid en ridskola i Sundsvalls kommun. Arkivbild.
En man har häktats misstänkt för bland annat våldtäkt av barn, och vissa av gärningarna ska ha inträffat vid en ridskola i Sundsvalls kommun. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har häktats på sannolika skäl misstänkt för sexuellt ofredande av barn. Han misstänks dessutom för två barnvåldtäkter och flera andra sexbrott mot barn, rapporterar Sundsvalls Tidning.

Brotten ska ha skett i oktober vid en ridskola i Sundsvalls kommun enligt häktningsframställan. Vid samma tid ska mannen även ha utfört en barnvåldtäkt och utnyttjat barn sexuellt på en annan plats i närområdet.

Några dagar senare misstänks mannen ha begått ytterligare en barnvåldtäkt samt ofredat och utnyttjat barn sexuellt, på olika platser i Sundsvalls kommun.

När häktningsförhandlingen nyligen hölls förnekade den misstänkte samtliga gärningar och motsatte sig häktning, skriver tidningen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.