Annons

Misstänkt knivmord i Huddinge – en anhållen

Brott • Publicerad 10 februari 2020
Polisen har spärrat av ett bostadsområde i Skogås, söder om Stockholm, där man på måndagsmorgonen fick larm om ett misstänkt grovt brott.
Polisen har spärrat av ett bostadsområde i Skogås, söder om Stockholm, där man på måndagsmorgonen fick larm om ett misstänkt grovt brott.Foto: Claudio Bresciani/TT
Polisen utreder ett misstänkt grovt brott i Skogås i Huddinge kommun, efter att ha fått larm om en skadad person i ett bostadshus.
Polisen utreder ett misstänkt grovt brott i Skogås i Huddinge kommun, efter att ha fått larm om en skadad person i ett bostadshus.Foto: Claudio Bresciani/TT

En man misstänks ha blivit knivmördad i en bostad i Skogås i Huddinge. En man är anhållen misstänkt för mordet.

Larmet om ett misstänkt grovt brott kom in till polisen strax före klockan sju på måndagsmorgonen.

Annons

– Personen konstaterades avliden på plats inne i bostaden, som också är den misstänkta brottsplatsen, säger polisens presstalesperson Anna Westberg.

En man som befann sig i anslutning till bostaden greps.

– Det finns skäl att anta att personen är inblandad, säger Anna Westberg.

Tidigt på kvällen meddelade Åklagarmyndighetens presstjänst att mannen har anhållits misstänkt för mord.

Flera andra personer togs med på förhör, men de är inte misstänkta för brott.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons