Annons

Märtha Louise: Ari kommer vara djupt saknad

Kultur • Publicerad 3 januari 2020
Prinsessan Märtha Louise skriver om saknaden efter Ari Behn. Arkivbild.
Prinsessan Märtha Louise skriver om saknaden efter Ari Behn. Arkivbild.Foto: Carina Johansen/NTB Scanpix/TT

Norska prinsessan Märtha Louise uttalar sig för första gången efter hennes före detta make Ari Behns död. I en text som norska nyhetsbyrån NTB fått läsa så skriver hon att familjen befinner sig i djup sorg och smärta.

"Du är och kommer att fortsätta vara djupt saknad. Jag känner en sorg över att du aldrig riktigt förstod hur älskad du var. Vi skulle ha firat jul tillsammans och vi såg fram emot det allihop", skriver prinsessan.

Annons

Hon och författaren Ari Behn separerade 2016. Beskedet om Ari Behns död kom på juldagskvällen. Enligt hans manager Geir Håkonsund tog han sitt eget liv.

"Vi är så otroligt ledsna och bedrövade för att vi miste just dig, för du var flickornas varma, kloka, och snälla pappa som de saknar så djupt. Vi saknar de roliga kommentarerna, de aldrig sinande komplimangerna och den stora kärleken du hyste till dem. Men nu är det ett tomrum där du var, för ingen kan ersätta dig för våra flickor", skriver Märtha Louise i texten, som kommer att läggas ut på Instagram enligt norska hovet.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons