GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Marin till Kristersson för att tala Nato

Politik • Publicerad onsdag 16:38
Statsminister Ulf Kristersson (M) träffade Finlands statsminister Sanna Marin (S) i Helsingfors i oktober och den 2 februari är det Marin som kommer på besök till Stockholm. Arkivbild.
Statsminister Ulf Kristersson (M) träffade Finlands statsminister Sanna Marin (S) i Helsingfors i oktober och den 2 februari är det Marin som kommer på besök till Stockholm. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Finlands statsminister Sanna Marin kommer till Stockholm den 2 februari för ett möte med sin svenske kollega Ulf Kristersson, enligt uppgift från statsrådsberedningen.

På agendan finns, framförallt, den hackande anslutningsprocessen till Nato för svensk och finländsk del men även Sveriges EU-ordförandeskap.

Marins besök blir det första besöket av en utländsk regeringschef hos Ulf Kristersson sedan han blev statsminister. Kristersson besökte Marin redan i slutet av oktober i Helsingfors,

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.