Annons

Man död i trafikolycka

Olyckor • Publicerad 7 februari 2020
En man i 55-årsåldern avled i samband med en trafikolycka på riksväg 34 vid Kulla, mellan Borensberg och Motala, på fredagen.
En man i 55-årsåldern avled i samband med en trafikolycka på riksväg 34 vid Kulla, mellan Borensberg och Motala, på fredagen.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 55-årsåldern omkom i samband med en kollision mellan en lastbil och en personbil på riksväg 34, mellan Borensberg och Motala, på fredagen.

Kollisionen inträffade på fredagseftermiddagen och polis, räddningstjänst, och ambulans kallades till platsen. Redan i ett tidigt skede bedömdes en av de tre personer, som färdades i bilarna, vara allvarligt skadad.

Annons

Senare berättade polisen på sin hemsida att mannen hade avlidit, och att de närmast anhöriga till honom var underrättade.

– Anledningen till olyckan är oklar, men vi har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik. Det har vi gjort för att kunna ta bilen i beslag och undersöka om det kan finnas något tekniskt fel på bilen, säger Björn Öberg, presstalesperson vid polisen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons