GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Långa köer mot Göteborg efter krock

Trafikolycka • Publicerad 24 juni 2021
Köerna ringlar sig långa på riksväg 40 utanför Ulricehamn efter en olycka. Arkivbild.
Köerna ringlar sig långa på riksväg 40 utanför Ulricehamn efter en olycka. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En lastbil och en personbil har krockat på riksväg 40 utanför Ulricehamn. Till följd av olyckan stängdes vägen mot Göteborg av – och köer ringlar långa i midsommarhelgstrafiken, rapporterar flera medier.

Olyckan skedde vid klockan halv nio på torsdagskvällen, strax väster om Ulricehamn.

Personbilens förare har förts till sjukhus med ambulans, men uppges då ha varit vid medvetande och kunnat kommunicera, rapporterar Ulricehamns Tidning. Lastbilsföraren klarade sig oskadd.

Personbilen tog dock mycket stryk av kollisionen och behövde bärgas. Därför fick ena vägbanan stängas under en tid.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer