Annons

Trump tillbaka på kontoret

USA • Publicerad 7 oktober 2020
USA:s president Donald Trump. Arkivbild.
USA:s president Donald Trump. Arkivbild.Foto: Alex Brandon/AP/TT

Donald Trump återvände till sitt kontor Ovala rummet i Vita huset på onsdagen, sex dagar efter att han testat positivt för covid-19. Enligt hans talesperson Brian Morgenstern fick presidenten information om hur förhandlingarna om det stora ekonomiska stimulanspaketet går och om orkanen Delta som är på väg mot USA:s sydkust.

Som så ofta förr tog Trump till Twitter, där han bland annat skrev att han talat med Greg Abbott och John Bel Edwards – guvernörer i delstaterna Texas och Louisiana.

Annons

Han gick också till rasande angrepp mot olika demokratiska politiker.

Trumps återinträde i Ovala rummet kom sedan Vita husets läkare Sean Conley meddelat att presidenten har varit symptomfri de senaste 24 timmarna. Trump vårdades på sjukhus i helgen sedan han testat positivt för covid-19 och hade symptom som feber.

Enligt Conley har Trump varit feberfri i drygt fyra dagar.

Presidenten lämnade sjukhuset i måndags.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons