GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna skjuten i benet – lindrigt skadad

Brott • Publicerad 31 juli 2021
En kvinna har blivit skjuten i benet i Norrköping. Arkivbild.
En kvinna har blivit skjuten i benet i Norrköping. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna i 45-årsåldern blev skjuten i benet i Norrköping under natten mot lördag.

– Hon fick inte livshotande skador och vi har en utpekad gärningsman, säger polisens vakthavande befäl Kristian Malzoff till Norrköpings Tidningar.

Skjutningen ska ha inträffat utomhus. Polisen vill inte uttala sig om händelseförloppet i nuläget.

– Vi arbetar förutsättningslöst just nu, och vi har ett antal olika uppslag som vi arbetar med just nu. Bland annat den här utpekade personen. Men precis vad som föranlett händelsen kan jag inte gå in på nu, säger Kristian Malzoff.

Vittnet till händelsen har förhörts och en man i 30-årsåldern har sedermera anhållits av åklagare. Han misstänks för grov misshandel, enligt NT.

Kvinnan fördes till sjukhus med lindriga skador och fick lämna sjukhuset under lördagen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.