Annons

Kvinna anhållen misstänkt för mordbrand

Brott • Publicerad 10 januari 2020
Fyra lägenheter i ett tvåvåningshus i centrala Uddevalla som fick utrymmas under natten mot fredag sedan en ytterdörr hade börjat brinna. En kvinna greps på platsen och har blivit anhållen av åklagare under dagen. Arkivbild.
Fyra lägenheter i ett tvåvåningshus i centrala Uddevalla som fick utrymmas under natten mot fredag sedan en ytterdörr hade börjat brinna. En kvinna greps på platsen och har blivit anhållen av åklagare under dagen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna har gripits och anhållits som misstänkt för mordbrand i Uddevalla.

Fyra lägenheter i ett tvåvåningshus i centrala Uddevalla som fick utrymmas under natten mot fredag sedan en ytterdörr hade börjat brinna. Trappuppgången rökfylldes och de som var hemma evakuerades från lägenheten.

Annons

– Kvinnan greps på platsen och har blivit anhållen av åklagare under dagen, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

Branden kunde släckas snabbt och ingen personskador har rapporterats. Polisen hävde avspärrningarna vid 11-tiden.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons