GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvarlevor hittade efter villabrand på Öland

Brand • Publicerad 13 maj 2022
Fyndet av kvarlevor gjordes i samband med en teknisk undersökning under fredagen. Arkivbild.
Fyndet av kvarlevor gjordes i samband med en teknisk undersökning under fredagen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Kvarlevorna från en människa har hittats i resterna av ett nedbrunnet hus i Mörbylånga på Öland.

En man saknas efter branden och anhöriga till honom har informerats, skriver polisen på sin hemsida. Nu kommer en rättsmedicinsk obduktion att genomföras för att fastställa identitet och dödsorsak.

Larmet om branden kom natten till onsdag och när polisen kom dit var branden fullt utvecklad. Brandorsaken är okänd och polisen har upprättat en anmälan om mordbrand.

Fyndet av kvarlevor gjordes i samband med en teknisk undersökning under fredagen, berättar polisens presstalesperson Jimmy Modin.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.