Klassisk rockshow med Mia Klose

Mia Klose, 4sound stage.
Nyheter • Publicerad 6 juni 2013
Foto: Mattias Mattisson

Bäst: Lady Killer, låten som tillägnas alla kvinnor i publiken. Lagom till denna låten har det börjat bli lite högre tempo på scen. Publiken hakar snabbt på, både till bandets hänvisningar att klappa i takt till musiken, samt egna initiativ till att sjunga med.

Sämst: När bandet till en ballad försöker få publiken i stämning genom att veva sina händer i luften, likt man kan i vissa fall gör med en tändare, men knappt någon hänger på. Kanske var det lite fel tillfälle för en ballad, kanske hade den gjort sig bättre fram mot skymningen. Låten i sig var det inget fel på.

Publik: Ett par hundra, ganska glest. Ingen större glädjeyttring förrän bandet bränner av Guns N' roses "You could be mine", då fylls många av de tomma publikluckorna igen. Denna låten gör de för övrigt riktigt bra.

Scenshow: Basic, ganska enformigt. Klassisk rockshow. Konserten blir dock mer energisk ju längre tiden går.

Kommentar: I sin helhet är det ingen större upplevelse att se Mia Klose och hennes musiker röja på 4sound stage. Dock desto bättre att lyssna på.

Maria Gadd
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.