Annons

Carola ersätter när "Let's dance" ställer in

Tv • Publicerad 26 mars 2020
Veckans "Let's dance" utgår och ersätts av ett specialprogram. Arkivbild.
Veckans "Let's dance" utgår och ersätts av ett specialprogram. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Veckans "Let's dance" kommer inte att sändas i ordinarie form sedan flera inblandade i produktionen blivit sjuka.

I stället sänds ett specialprogram med programledarna Tilde De Paula Eby och David Hellenius, som välkomnar gäster som Carola Häggkvist och Pernilla Wahlgren.

Annons

Det bekräftar programledarparet i sms till TT.

"I morgondagens program får dansgänget vila men vi har ett enormt bra uppställ ändå med bland annat Carola, The Mamas, Darin och Måns Zelmerlöw och vi ska verkligen göra allt vi kan för att bjuda våra tittare på ett riktigt bra program", skriver Tilde de Paula Eby.

Jurymedlemmen Tony Irving säger till Aftonbladet att beslutet att ersätta veckans omgång av programmet med en nödlösning inte bara är negativt.

– Ur tävlingsperspektiv är det är positivt för programmet. Sedan vi skickade hem Siw Malmkvist har vi stått med tio tävlande och elva program, men nu kan vi komma i synk med programmet igen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons