Annons

"Folk skriver att de tycker att jag ska vinna"

Mollie Lindén, 18 år från Mörtfors, har hylltas av juryn och röstades vidare i säsongens första fredagsfinal i Idol.
Nyheter • Publicerad 29 september 2014
Foto: 

Tar du åt dig av juryns hyllningar?

– Det beror på vad de säger. Jag blev jätteglad när Anders Bagge sade att ”jag var musik”. Det var fint. Det är precis det jag själv försöker säga när människor frågar mig vad musiken betyder för mig.

Annons

Vad får du för annan typ av feedback?

– Varje gång efter att man har varit på tv så är det som världens bomb i mobilen. Jag kom över 10 000 följare på Instagram nu i fredags, så nu har jag 12 000 följare. Det var kul. Annars skriver folk att de tycker att jag ska vinna och att jag har fantastiskt scenspråk och sådant där.

En del deltagare får konkreta tips på vad de ska jobba med. Du har mest fått beröm. Vad tror du själv blir din utmaning?

– Det beror nog på vad det är för tema. Utmaningen kan nog bli om jag får en låt som jag inte tycker om och hur jag då ska göra den till min och börja gilla den. För det märks om man står och sjunger något man inte gillar.

Lotta Nyberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons