Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fest i England: Som att släppas ur fängelse

Fest i Soho i London på måndagskvällen.
Fest i Soho i London på måndagskvällen.
Foto: Alberto Pezzali/AP/TT

Spännande men också lite skrämmande. Så sammanfattar några festande engelsmän sin första utekväll på månader, rapporterar BBC.

I måndags lättades flera virusrelaterade restriktioner i England. Pubar och restauranger fick börja servera gäster utomhus och friser- och skönhetssalonger fick lov att öppna. Och trots att delar av landet drabbats av snö flockades människor till mat- och ölställen på kvällen för att fira att de fått tillbaka några av sina friheter.

I Soho i London var det trångt på gatorna och vissa vägar hade stängts av för att ge plats åt uteserveringar. I Newcastle sade folk att det var helt klart värt att frysa för att få ta en öl tillsammans.

– Ärligt talat känns det så bra just nu, det känns som om vi har släppts ut från fängelse, säger en festande person till BBC.

– Vi firar en födelsedag så är det här är ju den bästa presenten.

Läs mer