GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

En till sjukhus efter brand i Östersund

Brand • Publicerad 14 juni 2021
En person fick föras till sjukhus efter en brand på Frösön. Arkivbild.
En person fick föras till sjukhus efter en brand på Frösön. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En person fick föras till sjukhus med ambulans efter en brand på Frösön utanför Östersund under natten, skriver Östersunds-Posten.

Räddningstjänsten larmades om branden i ett flerfamiljshus klockan 02. Knappt två timmar senare var branden i en lägenhet under kontroll och räddningstjänsten undersökte om den spridit sig i husets stomme.

– Branden har varit koncentrerad till lägenheten, men det har varit en för mig okänd mängd rök som spridit sig i trapphuset, säger Ulf Jernström, inre befäl hos Jämtlands Räddningstjänstförbund, till tidningen.

Läget för den skadade personen är oklart, men enligt tidningen ska det inte röra sig om livshotande skador.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer