Annons

Dokumentär går bakom fasaden på Paris Hilton

Tv • Publicerad 19 januari 2020
Paris Hilton spelade bara en roll, hävdar hon under lanseringen av dokumentären "This is Paris".
Paris Hilton spelade bara en roll, hävdar hon under lanseringen av dokumentären "This is Paris".Foto: Willy Sanjuan/AP/TT

Paris Hilton är huvudperson i en kommande Youtube-dokumentär. Filmen heter "This is Paris" och i den lovar hotellarvtagerskan att för första gången visa upp sitt riktiga jag.

– I den har filmen pratar jag om saker som jag aldrig pratat om förut. Jag hoppas att folk ska se vem jag är innerst inne, säger hon till Deadline.

Annons

Paris Hilton fick sitt genombrott i realitysåpan "The simple life" 2003 och snart blev hon föremål för skandalrubriker över hela världen. Under 00-talet blev hon själva symbolen för den nya sortens stjärnor som mest är kända för att vara sig själva.

Men framtoningen som bortskämd partydrottning var bara en fasad, hävdar Hilton.

– Det där förföljer mig i mitt riktiga liv. Allt jag har gjort tidigare var när jag spelade en rollfigur.

Filmen regisseras av Alexandra Dean, som tidigare gjort den prisbelönta dokumentären "Bombshell" om filmstjärnan och uppfinnaren Hedy Lamarr.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons