Blytunga beats och hårda knytnävsslag

Det är ett otacksamt läge. Långt innan Chase & Status är framme vid sista låten har folkvandringen mot The Stone Roses återföreningskonsert börjat.
Nyheter • Publicerad 15 juni 2012

När kvällens bästa, Fool yourself, exploderar som avslutning är det en mindre, men hängivet dansande, grupp kvar framför scenen.

Den brittiska producentduon har jobbat med flera av de riktigt stora som Rihanna, Snoop Dogg och Cee Lo Green. Även om jag saknar flera låtar ikväll så levererar ju Saul Milton (Chase) och Will Kennard (Status) blytunga beats och kastar iväg basgångar som sitter som hårda knytnävsslag i magen. Men det blir ändå inte den vilda dansfest det förtjänar att bli. Kanske är det den annalkande Stone Roses-spelningen, kanske är det för tidigt, för ljust, för stor scen... Svårt att säga men euforin uteblir.

Chase & Status

Blue stage

Betyg: 2

Lotta Nyberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.